Telefoon

072 20 130 69

E-mail

contact@printlogo.nl

Onze locatie

Edisonweg 4A - Alkmaar

Wie zijn wij

PRINTLOGO is sportief.

PRINTLOGO is een onderneming van Michel Pannekeet. Ik ben sporter en ondernemer, woonachtig in Alkmaar. Ik doe met veel plezier mee aan wedstrijden in duursport op hoog niveau. Vroeger was dat motorracen en tegenwoordig zijn dat vaker hardlopen en racefietsen. Het combiklassement van halve marathon van Egmond bijvoorbeeld is echt iets voor mij: op de zaterdag 36 km fietsen langs het strand en op de zondag daarna 21 kilometer hardlopen.

In het verleden heb ik deelgenomen aan prestigieuze MTB-wedstrijden als de Crocodile Trophy in Australië. Dan hebben we het over een race door de immens hete en extreem ruige outback van Queensland van ongeveer 800 kilometer in acht etappes. Oké, dat is alweer een tijdje geleden…

Vraag nu een sample aan.

PRINTLOGO staat voor kwaliteit

Als sporter weet ik als geen ander welke eisen een optimale prestatie stelt aan je kleding en de bedrukking daarvan. Ik stel de hoogst mogelijke eisen aan mezelf en aan het materiaal waar ik mee sport. Aan de spullen mag het nooit liggen. En dat is in mijn werk niet anders. Daarom ben je bij PRINTLOGO verzekerd van het optimale resultaat: de allerbeste kwaliteit bedrukking. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan doen.

PRINTLOGO is duurzaam

PRINTLOGO gelooft in een groene toekomst. Hoe langer we wachten met het aanpassen van onze manieren van produceren en consumeren, hoe minder we door te geven hebben aan onze kinderen. Wij willen niet alleen het beste voor onze sport en voor onze klanten, maar veel belangrijker nog: wij willen het allerbeste voor de toekomst van onze kinderen. Daarom gebruikt PRINTLOGO de meest moderne en milieuvriendelijke productietechnieken van dit moment. Gelukkig gaat dit hand in hand met de hoogst mogelijke kwaliteit voor jou, onze klant!

Victorie Fietskoeriers

PRINTLOGO is een zusteronderneming van Victorie Fietskoeriers. Sinds 2016 bezorgt Victorie Fietskoeriers, de andere onderneming van Michel Pannekeet, pakketten, medicijnen en post bij mensen in en rond Alkmaar. De fietskoeriers van Victorie zorgen daarmee voor de afname van de uitstoot van schadelijke gassen en ze houden het centrum van de stad begaanbaar en gezellig.