Telefoon

072 20 130 69

E-mail

contact@printlogo.nl

Onze locatie

Edisonweg 4A - Alkmaar

Sport & teamkleding

Geef jouw team of geef jezelf dat ene beetje extra.

Jij geeft altijd het uiterste voor je sport. En jouw team kan altijd op je rekenen. Dan verwacht je van jouw sportkleding natuurlijk niets anders. Of het nu voor mannen, voor vrouwen of voor kinderen is, voor binnen of voor buiten, het mag niet belemmeren bij beweging en het moet tot het uiterste kunnen worden belast. Sportkleding moet duurzaam en slijtvast zijn, het moet vaak gewassen kunnen worden en het moet vooral prettig (blijven) zitten.

Vraag nu een sample aan.

Gebruik logo, naam en kleuren van jouw club

Met jouw clubkleuren en jouw clubnaam herkenbaar gedrukt op perfect zittende sportkleding heb je de uitstraling die je nodig hebt om optimaal te kunnen presteren in iedere wedstrijd. Met onze moderne bedrukkingstechnieken kan PRINTLOGO elke soort sportkleding bedrukken met precies de afbeelding en de tekst die je maar wilt. Hardloopshirts, fietsshirts, crossfitkleding, padelkleding of schaatskleding bedrukken, het kan allemaal. Ook als je op zoek bent naar meer complexe, full colour, grafische ontwerpen, kan PRINTLOGO aan al je wensen voldoen.

Geef je sponsor het imago dat hij verdient

Sportkleding bedrukken is natuurlijk ook een geweldige manier om jouw sponsor te promoten. Door een bedrijfslogo of een merknaam op je sportkleding te laten drukken, kun je je sponsor op een actieve en positieve manier onder de aandacht brengen bij een groot publiek. Het maakt niet uit of je deelneemt aan een internationale sportcompetitie of je gewoon je dagelijkse training doet in het park, je kunt het merk van je sponsor laten zien aan iedereen in je omgeving.

Ervaar de duurzame kwaliteit van onze bedrukking

Je wilt natuurlijk dat je bedrukte sportkleding er professioneel uitziet en dat de bedrukking lang meegaat. Twee belangrijke aspecten van onze bedrukkingen zijn kwaliteit en de duurzaamheid. Dat betekent dat je clubkleding ook bij maximale belasting langdurig meegaat, met minimaal verlies aan kwaliteit in scherpte en kleur. Kies daarom voor PRINTLOGO. Wij hebben veel ervaring in het bedrukken van sportkleding en we gebruiken daarvoor alleen de modernste, meest hoogwaardige bedrukkingstechnieken.

PRINTLOGO, premium textile printing

PRINTLOGO biedt je de mogelijkheid om unieke, op maat gemaakte sportkleding te creëren die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu op zoek bent naar specifieke kleuren, maten of stijlen, bij PRINTLOGO kun je precies krijgen wat je wilt.