Telefoon

072 20 130 69

E-mail

contact@printlogo.nl

Onze locatie

Edisonweg 4A - Alkmaar

Casual kleding

Laat zien wie je bent.

Het bedrukken van casual kleding is een uitstekende manier om jezelf te promoten. Door je eigen ontwerp, tekst of logo bijvoorbeeld op je hoodie te laten drukken, kun je jezelf onderscheiden en kun je tegelijkertijd duidelijk aan je omgeving laten zien wie je bent. Of je nu op straat loopt, naar een feestje gaat, of gewoon thuis bent, je maakt een onuitwisbaar statement bij iedereen om je heen.

Vraag nu een sample aan.

Onderscheid jezelf van je omgeving

Met bedrukte casual kleding kun je jezelf ook samen met een groep mensen stijlvol presenteren. Unieke mode-items met jouw eigen design bieden je de ultieme manier om jezelf te onderscheiden van alle anderen in je omgeving. Denk daarbij aan een tekst of een ontwerp alleen voor jouw specifieke jaarclub, voor je gezin of je familie, voor je evenement of voor een andere feestelijke gelegenheid.

Bedruk elk mogelijk item van casual kleding

Bij PRINTLOGO kan je nu elk item van casual kleding laten bedrukken met precies het ontwerp, de foto, de tekst of het logo dat je maar wilt. Of je nu op zoek bent naar een statement-piece voor een feestje, een casual T-shirt voor een zomerse dag, of een sweater voor de koudere dagen, het bedrukken van casual kleding biedt oneindig veel mogelijkheden.

Ervaar de duurzame kwaliteit van onze bedrukking

Een van de belangrijkste aspecten bij het bedrukken van casual kleding is de kwaliteit van de bedrukking. Je wilt natuurlijk dat je bedrukte kleding er professioneel uitziet en dat zij lang meegaat. Kies daarom voor PRINTLOGO. Wij hebben als geen ander ervaring in het bedrukken van alle mogelijke vormen van textiel met de allernieuwste, hoogwaardige, duurzame bedrukkingstechnieken.

PRINTLOGO, premium textile printing

PRINTLOGO biedt je de mogelijkheid om unieke, op maat gemaakte kleding te creëren die aansluit bij jouw specifieke wensen voor elk mogelijk doel. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige tekstbedrukking, of je gebruik wilt maken van een professioneel grafisch ontwerp met specifieke kleuren, maten of stijlen, met bedrukte casual kleding van PRINTLOGO kun je precies krijgen wat je wilt.