Telefoon

072 20 130 69

E-mail

contact@printlogo.nl

Onze locatie

Edisonweg 4A - Alkmaar

Kinderkleding & Accessoires

Laat die gezichten stralen .

Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, om een onderscheidend kledingstuk voor school, voor scouting of misschien gewoon zomaar om een unieke verrassing, bedrukte kinderkleding en bedrukte accessoires zijn de perfecte manier om het gezicht van je kind te laten stralen.

Vraag nu een sample aan.

Geniet jarenlang van je unieke items

Onze bedrukkingen zijn snel leverbaar, betaalbaar en van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en ontwerpen, of je kunt je eigen ontwerp uploaden. Onze geavanceerde bedrukkingstechnologie garandeert heldere, scherpe en duurzame resultaten, zodat je kinderen jarenlang plezier kunnen hebben van hun persoonlijk bedrukte kleding of  accessoire.

Geef een uniek, persoonlijk cadeau

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een verjaardag of gewoon iets leuks voor je eigen kinderen, bedrukte kinderkleding en gepersonaliseerde accessoires zijn de perfecte keuze. Bekijk nu onze selectie en geef je kinderen de uitstraling die ze verdienen!

Ervaar de duurzame kwaliteit van onze bedrukking

Je wilt natuurlijk dat je bedrukte kinderkleding of accessoires er professioneel uitziet en dat de bedrukking lang meegaat. Twee belangrijke aspecten van onze bedrukkingen zijn kwaliteit en de duurzaamheid. Dat betekent dat je clubkleding ook bij maximale belasting langdurig meegaat, met minimaal verlies aan kwaliteit in scherpte en kleur. Kies daarom voor PRINTLOGO. Wij hebben veel ervaring in het bedrukken van sportkleding en we gebruiken daarvoor alleen de modernste, meest hoogwaardige bedrukkingstechnieken.

PRINTLOGO

PRINTLOGO biedt de mogelijkheid om unieke, op maat gemaakte kinderkleding accessoires te creëren die volledig aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu op zoek bent naar specifieke kleuren, maten of stijlen, stoffen of accessoires, bij PRINTLOGO kun je precies krijgen wat je wilt.